søndag den 26. juni 2011

Trolling efter flade !

De flade kaldte,åbenbart så højt at det ku høres i Herning,ihvertfald indfandt Bo sig iført jagtriffel og julelys i øjnene, det ku jo være det blæste,og hvis han så var så heldig at jeg havde overset en buk,såååå, jo Bo kommer gerne et par gange om året på bukkejagt, og han er velkommen.
Meeeen, i år havde han nu alligevel trukket den for længe,3 bukke i den første uge!, 4 skud og 4 bukke, jo den gamle kan endnu!
og så 2 på vores egen jord, deraf en for området, mægtig buk!
Nu var jeg brugt,og trængte til at se mennesker,så stakkels Bo fik god mad og mavekneb,og lærte vores gode venner at kende.
En dag på lazarettet,med fuld opvartning og han var i kølerskabet igen!, det var blevet søndag og vinden lagde sig, Storebælt kaldte!
Rydsen fik omtrent slagside da Bo læssede 7 pakker børster af i båden,men det viste sig hurtigt, at det var rigtigt gjort, for ved mit spot på Sprogø, stod de i kø for at tage fra, og der var mange, rigtig mange!
33 flade på under 2 timer! og så taget med min nye uprøvede taktik, tage bestik af strøm, bedømme drivretning så vi kommer over spottet hver gang, og så de nye  Kenetic inliner, med Magda multihjul, og så stille bremsen så løst, at knarren virker som bidmelder, og så 2 stænger, så kører det!
Uden mad og drikke o.s.v., et smut til Korsør,hvor rygtet om Bo`s madglæde havde bredt sig, Kristian og hele familien Per var mødt frem for at se om det ku passe!
Hyggeligt var det, også at få sat navne og ansigter på!
Rydsen lå tungt i vandet da vi begav os hjemad, det blev til en 2 kilo torsk ved pylonen, og en meget stor horn ved Sprogø.
Dagen i tal ! :33 flade, 5 torsk, og 1 horn, og en masse hygge, tak til alle for en god dag!

1 kommentar:

  1. Ja hvad skal man sige.. En fantastisk tur jeg sent vil glemme :)
    Takker da hele Familien Pedersen for nogle uforglemmelige dage og mon ikke vi tager sådan en tur igen ?.
    Men på næste tur tager vi 34 flade på 2 timer det er helt sikkert.
    Bukker pænt og siger tak for oplevelsen og håber vi snart ses igen.
    Hilsen Bobo

    SvarSlet